Sonntag, 8. November 2009

De Meemakers

deMeemakers stimuleren, inspireren en ondersteunen elkaar en andere mensen die zich met hart en ziel in avonturen storten in het realiseren van hun dromen. Wat houdt dat in? Op een inspirerende lokatie aan de Oudegracht in Utrecht zijn we aan het experimenteren in een andere manier van samenwerken en samenleven. Ons doel is het creeren van een collectief van ondernemers die meerwaarde zoeken en meerwaarden brengen in samenwerken met anderen.

Urbanwalking
Samen op weg naar nieuwe inzichten. Stel je eens voor dat je het leven dat je jezelf ooit hebt beloofd kan realiseren, dat zou toch fantastisch zijn? Urbanwalking is een unieke manier om hier concrete stappen in te zetten.

Social Imagineers
Samen met Abdul Advany, Jeroen Doensen en Sanne Roemen vormt Jasper van Impelen Social Imagineers. Social Imagineers faciliteert kennisprocessen en dynamiseert netwerken met behulp van social media. Dit doen we door begeleiding en training, onderzoek en advies en realisatie en implementatie. Go-Create on YouTube.

Jeroen Doensen
midden in de wereld kijk ik om me heen beleef, verbind, creëer en regel om de aarde liever, duurzamer, leuker en handiger te maken. Met links naar leuke mensen, tools, events en zo: links.

kayoo company | helpdesk for passioneers met Peter Westerink

Soulfood Cinema Cafe
Concreet organiseren we iedere maand een inspirerende bijeenkomsten met een cinema-deel (vertoning van een film, documentaire, tv-programma, enz.) en een café-deel, waar we elkaar informeel en onder het genot van een hapje en drankje kunnen ontmoeten.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen