Freitag, 12. Februar 2010

Soil (grond of aarde)

Soil (grond of aarde)
is een substantie die is ontstaan uit de interactie tussen natuurlijke grondstoffen en invloeden van de omgeving. Omdat wij mensen deel uitmaken van deze omgeving is het van vitaal belang om de aarde vruchtbaar en gezond te houden.

<>Soil is a product of interaction between recourses and enviromental influences, since soil interacts with us human beeings it is vital to keep it firtile and healthy.

Wat is Soil?
Soil is een voedingsbodem en uitvalsbasis voor ondernemende mensen die zich er van bewust zijn dat zij continue in interactie zijn met mens en natuur.Soil is een regionaal platform dat zich richt op duurzaam ondernemen. Op dit moment bestaat het platform uit een businessclub, een restaurant en een kookstudio.

Wat doet Soil?
Soil zorgt voor kennismaking en introductie en legt verbindingen tussen mensen die vernieuwende ideeën hebben op het gebied van menselijk welzijn en leefmilieu. Soil inspireert en informeert over haalbare toepassingen en mogelijkheden. Wij stimuleren het ontstaan van een regionale voedselkring door inzicht en informatie te geven aan de inwoners en kennis over te dragen aan kinderen via opleidingsinstituten en scholen.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen